top of page
Forfatters billedeLene Kirkegaard

Italiensk rundt brød


En gammel opskrift på et lækkert italiensk brød

25 g gær

6 dl lunkent vand

2 tsk. salt

ca. 800 g Gluten Blue Star eller Manitoba hvedemel (Finax)

Ingredienserne røres sammen i en skål. Hæver i en time med et viskestykke over. Æltes til et rundt brød (ca. 20 cm i diameter) og lægges på bagepapir på en bageplade.

Efterhæver i en time. Drys mel over.

Bages ved 225 grader i 1/4 time.

Dernæst ved 190 grader i 3/4 time.

----------------------------------

Brødet kan sagtens fryses ned - evt skåret ud i fire lige store stykker.

Én af fordelene ved at blive gammel, det er at være i besiddelse af nogle gode og gennemprøvede opskrifter 😉👵🌞Opskriften har jeg fra min kære svigerinde og afdøde svigermor. Brødet har jeg bagt mange gange i årenes løb. 

359 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page